keskiviikko 24. toukokuuta 2017

Paljon lisätietoa transsukupuolisuudesta yms.

Kerään Juutuub-kanavalleni tykättyjen videoiden listaa. Eli joka kerta, kun näen jotakin kiinnostavaa, niin "tykkään" siitä. Kyseinen video ilmestyy listalleni ja toiset voivat selata niitä.

Seuraan Juutuubassa todella paljon trans-, LGBT-, feminismi- yms. juttuja. Osa videoblogeista on sisällöllisesti jopa parempia kuin kirjoitetut blogit. Tykätyissä videoissani on paljon lisätietoa paitsi transsukupuolisuudesta, homoseksuaalisuudesta, feminismistä ja kulttuurimarxismista, niin myös todella kiinnostavia näkökulmia näihin asioihin eri ihmisiltä. Kannattaa siis tsekata tykättyjen videoideni lista. Lista myös kasvaa koko ajan, sillä lisäilen sille lisää materiaalia sitä mukaa, kun löydän sitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenteissa on sallittua repiä asioita kappaleiksi, esittää kärkkäitä mielipiteitä, kysellä ns. tyhmiä tai hyvinkin henkilökohtaisia juttuja. Kommenteissa saa myös suuttua ja minusta saa olla sitä mieltä, että olen täysi kusipää. Kommenttiosastolla on kuitenkin kiellettyä heittäytyä alakoululaiseksi tai raivopäiseksi apinaksi. Tämä on asiablogi eli pidetään keskustelu asiallisena. Mikäli olet sitä mieltä, että olen täysi kusipää, niin sinulla tulee kommentissasi olla jotain muutakin sanottavaa. Huutelu ei hyödytä mitään muuta kuin huutelijan huutelun halua. Kommenteissa on lisäksi syytä välttää kiroilua ja muuta alatyylistä kielenkäyttöä ja turhaa provokaatiota. Siitä, että mikä on loppupeleissä asiallista ja mikä ei, päätän minä. Trollaajat ja perseilijät saavat matkalipun banaanisaarille.