perjantai 26. toukokuuta 2017

Kiitokset kaikille stalkkereille

Kurkkasin blogin tilastoja ensimmäistä kertaa sitten viime kesän ja holy shit, täällähän on käynyt porukkaa ihan tungokseksi saakka. Blogilla on nyt yli 160 000 katselukertaa, joista 120 000 on tullut viimeisen vuoden aikana. Tämä on uusi ennätykseni, sillä edellinen katselukertaennätykseni oli eräällä taidesivullani (40 000 katselukertaa) ja se sentään oli englanninkielinen sivu ja siltä ajalta, kun kävin ulkomailla esittelemässä töitäni.

Kiitokset kaikille, jotka ovat höpinöitäni jaksaneet seurata. En ikinä uskonut, että täällä jaksaisi kukaan käydä, mutta näköjään jengiä kiinnostaa jopa. Kiitos ja kumarrus, ja käykää ihmeessä jatkossakin ja muistakaa, että kommentteihin saa tulla möykkäämään.

P.S: Höpisen myös Juutuubassa.

7 kommenttia:

 1. Ai möykkäämään?

  MÖKÖ MÖKÖ MÖKÖ MÖÖ!!! ÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖHHHHHHHHHHHHHHHH!!!

  ÖYH ÖYH ÖYH!!!

  Hyvä meisinki, carry on sergeant! Yhdessä hautaamme vasemmiston!

  VastaaPoista
 2. Öyh öyh vaan sinnekin.

  VastaaPoista
 3. Olen tainnut useamman kerran linkittää blogiisi, joten erittäin pieni osa liikenteen lisäyksestä saattaa olla minun ansiotani.

  VastaaPoista
 4. Missä olet linkittänyt, Tom? :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä:

   https://mullokalaseikkailee.blogspot.fi/

   Poista
 5. Mistäs maakunnasta kotoisin? :)

  VastaaPoista

Kommenteissa on sallittua repiä asioita kappaleiksi, esittää kärkkäitä mielipiteitä, kysellä ns. tyhmiä tai hyvinkin henkilökohtaisia juttuja. Kommenteissa saa myös suuttua ja minusta saa olla sitä mieltä, että olen täysi kusipää. Kommenttiosastolla on kuitenkin kiellettyä heittäytyä alakoululaiseksi tai raivopäiseksi apinaksi. Tämä on asiablogi eli pidetään keskustelu asiallisena. Mikäli olet sitä mieltä, että olen täysi kusipää, niin sinulla tulee kommentissasi olla jotain muutakin sanottavaa. Huutelu ei hyödytä mitään muuta kuin huutelijan huutelun halua. Kommenteissa on lisäksi syytä välttää kiroilua ja muuta alatyylistä kielenkäyttöä ja turhaa provokaatiota. Siitä, että mikä on loppupeleissä asiallista ja mikä ei, päätän minä. Trollaajat ja perseilijät saavat matkalipun banaanisaarille.