maanantai 1. joulukuuta 2014

Oho

Moi.
Pahoittelen blogini hiljaiseloa. Oikea elämä kiskaisi minut hetkeksi kokonaan mukaansa ja kaikki nettijutut pyyhkiytyivät kokonaan mielestä. Nyt tilanne on rauhoittunut ja on aika taas palata kirjoittelun pariin.

Kiitos kommenteistanne ja mielenkiinnosta tätä blogia kohtaan!

1 kommentti:

  1. Katos vaan, mietinkin olitko jo kuollut, kun kesken kaiken kirjoittaminen loppui tykkänään.

    Ihan hyvä vissiin, että oikea elämä kiskaisee mukaansa. Itselläni on ollut juuri päinvastoin, eli kirjoittaminen on jyrännyt oikean elämän yli :p

    VastaaPoista

Kommenteissa on sallittua repiä asioita kappaleiksi, esittää kärkkäitä mielipiteitä, kysellä ns. tyhmiä tai hyvinkin henkilökohtaisia juttuja. Kommenteissa saa myös suuttua ja minusta saa olla sitä mieltä, että olen täysi kusipää. Kommenttiosastolla on kuitenkin kiellettyä heittäytyä alakoululaiseksi tai raivopäiseksi apinaksi. Tämä on asiablogi eli pidetään keskustelu asiallisena. Mikäli olet sitä mieltä, että olen täysi kusipää, niin sinulla tulee kommentissasi olla jotain muutakin sanottavaa. Huutelu ei hyödytä mitään muuta kuin huutelijan huutelun halua. Kommenteissa on lisäksi syytä välttää kiroilua ja muuta alatyylistä kielenkäyttöä ja turhaa provokaatiota. Siitä, että mikä on loppupeleissä asiallista ja mikä ei, päätän minä. Trollaajat ja perseilijät saavat matkalipun banaanisaarille.