keskiviikko 31. joulukuuta 2014

Hyvää uutta vuotta 2015!


Hyvää Uutta Vuotta 2015 kaikille siellä ruudun takana!

Itse vietän tämän illan rennosti yksin kotona. Oishan noita bileitä ollut useita, mutta kaikki toisella puolen Suomea, joten en jaksanut raahautua. Päivällä kelailin, josko sitä baariin, mutta päätin säästää rahani, kun eipä noista kavereista ole seuraksi, kun ovat kaikki siellä toisenpuolen bileissä.

Kävin päivällä kiertelemässä kaupassa ja ostin kahvia, pullaa, uudet tiivisteet oviin, uuden uuninlampun palaneen tilalle yms. sälää. Kävelin Alkon ohi ja mietin, että pitäisikö sitä viskiä, mutta tulin siihen tulokseen, että ilmankin pärjää. Kivasti kerkesin ajoissa pois alta ennen kuin raketit alkoivat räiskyä. En ole ala-asteen jälkeen innostunut raketeista yhtään. Turha tapa tuhlata rahansa ja ääntäkin lähtee enemmän kuin laki sallii.

Siivosin kämpän, treenasin, luin hassuja blogeja ja nyt vois pitää kahvitauon, kun tuli sitä pullaa hankittua. Loppuillan vois harrastaa käsitöitä ja mennä ajoissa nukkumaan. Huomenna sit aikaisin ylös ja asentelemaan oviin ne tiivisteet.

Ehkä sillai uudenvuodenlupauksentyylisesti päätin treenata tammi-helmikuun ajan säännöllisesti ja ihan ohjelman mukaan. Olen sitä nyt tässä tämän viikon ajan noudatellut.

Rutkasti onnea kaikille tulevalle vuodelle. Itse ainakin sitä onnea kaipailisin, kun vuosi 2014 oli kertakaikkiaan hanurista ja jouduin vaan entistä pahempaan kuseen.

3 kommenttia:

 1. Katos katos, mäkin olen tämän uudenvuoden yksin. Tai en yksin, koska olen vanhempieni luona. Mutta tavasta poiketen en ole ystävieni kesken, koska he ovat kaikki aika hajalla eri paikoissa, ja jotkut lähtivät porukalla kauemmas, minne en itse jaksanut.

  Mää tykkään raketeista, joten niitä menen taas katsomaan. En nyt ehkä kehtaa läiskytellä käsiäni yhteen kuin pikkulapsi, vaan hykertelen sisäisesti.

  Itselläkään ei mikään paras mahdollinen vuosi varsinkaan alkuvuodesta (aika sumussa tuli mentyä), vaikka oli paljon hyvääkin: eka kesätyö, mukava kesä yleisesti ja nyt joulu.

  Hyvää ja onnellista uutta vuotta sinullekin.

  VastaaPoista
 2. Hyvää uutta vuotta sinnekin. Parempaa vuotta haikaillessa...

  VastaaPoista

Kommenteissa on sallittua repiä asioita kappaleiksi, esittää kärkkäitä mielipiteitä, kysellä ns. tyhmiä tai hyvinkin henkilökohtaisia juttuja. Kommenteissa saa myös suuttua ja minusta saa olla sitä mieltä, että olen täysi kusipää. Kommenttiosastolla on kuitenkin kiellettyä heittäytyä alakoululaiseksi tai raivopäiseksi apinaksi. Tämä on asiablogi eli pidetään keskustelu asiallisena. Mikäli olet sitä mieltä, että olen täysi kusipää, niin sinulla tulee kommentissasi olla jotain muutakin sanottavaa. Huutelu ei hyödytä mitään muuta kuin huutelijan huutelun halua. Kommenteissa on lisäksi syytä välttää kiroilua ja muuta alatyylistä kielenkäyttöä ja turhaa provokaatiota. Siitä, että mikä on loppupeleissä asiallista ja mikä ei, päätän minä. Trollaajat ja perseilijät saavat matkalipun banaanisaarille.